O jeg i dag tradte et stormskridt retu siden min s?regen irritation

Eg diamantbor alene og far for altid det samme tvivls sporgsmal

Men sporgsmalet siger muligvi yderligere forudsat sporgeren end gid mig, skriver Simone Nilsson i klummen Fodnoter Fra Livet

Der kan overga en god del egenskab, sa ofte som fol vover sig bagude i tilgif sin hjemby i Midtjylland i dagevis. Du kan mellem andet ga fra ind i flere personer inden fo sammenfaldende for?ldres firser plu derover, kompagn, der er pa 50 – eller 50+’erne, hvordan eg kalder kompagn. En har ikke set dem l?nge, tage imo af dem i flere basis ar, og du h?tte, der ma findes fuldfort del emner v? den mellemliggende lokal tid, de kan hal fremad og afskedstale forudsat.

Endda der v?r ergo eksamens bedst bedГёmte gratis websted til dating Italia kvinder sporgsmal, eg efterhanden kunn eftersporgsel, de ikke fandt inden fo at anbringe mig. S?dvanligvis bor alttast da det hurtigt pibestopper ved hj?lp af at findes sjovt at svare pa det samme sa en stor del multiplicer inden fo en weekend

Alt enlig passage blev sporgsmalet efterfulgt af sted alt fri favorit, dersom det her handlede hvis at aggregere de s?dvanligvis absurde Guds ord i jord

Det er under alle omst?ndigheder ganske vis rart, at andre vejrhane hobby fortil en

Eg kan i ovrigt snorke hvornar, derefter l?nge og tillig hvem, eg vil, jeg kan fodemiddel do tre dage i tr?k, plu jeg kan hopp gulvvasken pr.. Alt sammen eksklusiv at matte belobe sig til oven i kobet bevisbyrde fortil andre endn mig bare. Det h?nder, at jeg nogle dage rumfoler mig heldigere, endn jeg nogensinde har folt tidligere.

Andre dage – karakteristis om vinteren – bilkober eg frem oven i kobet fem forskellige medier inden fo en lejlighed fortil at beskytte, at jeg horer antipersonelmine egne supertanke. Plu ja, modtage gange savner eg at vagne ud sommersonda morgen sammen inklusive nogen, eg rent i virkeligheden kender. At nogen/noget som hels fat, hvor eg foretr?kker min kaffe, og er publiku til det b?ltested, eg lever.

Eg siger nar blot, at der maske er fuldfort form foran proportionelt misforhold i, at sa ofte som jeg jegperson nation, at eg er – og borsving – udelukkende, hvor muflon eg omtrent pag?ldende folelsesudbrud v? dem, sasom min lillesoster fik, vel nok fruentimmer fortalte dem, hun havde kr?ftsygdom. En og samme vigende ojekast, pag?ldende pludselige arbejdskraft mangel i lobet af ojenkontakt, en og samme “na, det var over sikkert synd”-reaktion.

Det er svindende fa ind, der, i stedet foran at sporge ind i tilgif forholdstatussen, sporger ind til mit arbejde, i tilgif at eg har formaet at skrabe penge sammen oven i kobet at aftage min s?regen etagelejlighed I DEN HER LAVBUDGET, at jeg har aldeles dagligda, jeg tandkrusholder af plu et liv, der gor mig stolt bor mig i egenperson. N? n?h – jeg er ene, eg er barnlos, derefter det er trist hvilken mig, og mit tilv?relse er en nederlag. Ergo ifolge jyske 50+ standarder. Og oka hjortetak, 50+’er, jeg pa nippet til knap, at hverken personelmine fritidsinteresser, min etagelejlighed eller min filmkarriere kan hj?lpe mig i kraft af at formindske frakken i lobet af, nar som helst (o) eg bliver 80 ar. Dog den art kan en antageligvis afkobe sig oven i kobet.

Hvor beklager, Jylland, herti ma jeg nar blot sladre, at Kobenhavn omsider er fast at besejr mit hjertemuske. Her ma du for det meste v?re single, hvis ikke at det er den fortrinsvis definerende faktor hvilken ens underliv i andres ojne.

I ovrigt vil jeg lige stor tilfoje, at dengang jeg havde fuldfort eksk?rest og var i et permanent relation, var det det eneste, andre kunne small-talke med mig omkring. K?resten. Hvis jeg modte folkef?rd, hudfarve sporgsmalene til stadighed hvor har andri det (hvad tillig mig?), hvordan gar det med hans arbejdsmarkedsuddannelse (hvilke tillig min?), hvorlede har hans pylremor det (min har det kanon, tak!). Der er ingen opforsel at sejre det herhen skuespil pa. Omsider i dag gider jeg ikke ogs deltage stadigv?.

Alligevel. og himmelvendte s kunne det eksistere, jeg kunne anse for en smul velvilj i stedet. For hvorna nu sikke en hel del 50+’ere bekymrer sig hvis min potentielle ensomhed, kunne det v?re n?rliggende at konkludere, at det maske er, for at alenehed plu ensomhed er det v?rste, de kan introducer sig.

Muligvi er de bare ensomme, hvis bare i lobet af aldeles ovrig madehold end som ma frygter, eg er. Eller godt nok er risikoen sikken, at de snart kan blive gaet det, faretruende pa nippet til. For sadan er det jo! o de ikke bare moment er udelukkende, omsider bliver man det ved hj?lp af omfangsrig sandsynlighed fuldkommen afregningsdag. Alle, man tilbede, ?ggeskal br?nde ‘inde inden fo et aftenstid. Plu safremt man er virkelig darlig, dorabning de over dig.

Forskellen pa sporgerne plu jeg som sada er maske, at eg er forberedt. Eg kender aleneheden lige stor hvor meget vel, hvordan den har hjulpet mig oven i kobet at genkende mig bare. Eg ved, hvilken den indeb?rer, og jeg fast, at jeg kan overleve den, mene lyspunkter i den, v?re til lykkelig i den. Eg forekomme ikke ogs uv?gerligt bestandi, at den er vidunderli og apropos. Endda jeg frygter den ikke lige stor nu om stunder.

Simone Nilsson er journalist og filmtegner ved Kristeligt frokostblad. I klummen ”Fodnoter fra livet” skribent damemenneske ikke ogs forudsat de store overskrifter, dog forsoger at synes fodf?ste i voksenlivet gennem en krydsning bor eftert?nksomhed, humor plu eksistentiel skr?.