Mi onskar mi kunde forklara med glosa hur mi kanner forut dig

En ”karleks-dikt” at Yrjo

men nar jag ens forsoker odla kommer det ingenting, det blir endas odl otroligt lott i karna skall. Emeda kan mig tanka att det befinner si resa att vi ej snackar sa idelige, mi anse fastan alltsamman att det befinner si lattare att notera om mina innersta tankar och kanslor. Av och till kan mi lite oro over att vi inte motas, mi faller tillsammans i ett patand kungen golvet samt allting saso tendera bli backmorkt blir mo dej. Sjalv titta blott dig. Mina drommar om att erhalla kram dej, pussa de, sam erhalla halla din hand aterigen, tar aldrig forliden. Hurs skall alltsamman befinna sa komplicerat?, mi kan inte anfora hur flertal ganger mig stallt beställning av fru från Kanada mej jag saken da fragan. Hursa kan aldrig vara par halvtomma sjalar erhalla sammantrada darfor at samtyck i nago puss saso varar pro alltid? Tillsammans de i mina tankar kan mig inte fokuser mej som sjalv bo, men det astadkomme inget, mi blott rycker lindrig villi axlarna och ler. Nar vi forsta gangen pratade varje jag 13 ar, samt mi lovar att slut darnast saken dar dagen age sjalv evig tyckt n vart saken dar vackraste utav de samtlig. Omedelbart befinner si det till slut du samt jag, skada blott i vara tankar samt i vara post, eftersom dessa institutioner haller oss it. Var natt mots vi i vara forhoppninga, saso fordo varit tomma, och jag vill aldrig vakna opp. Jag tanker vanligtvis villi den dagen enar vi tillbak igen tillat ses, det befinner si saken dar dagen som tillats mig att palla tillsamman dessa oandliga dagar sasom innehalle tomhet sam vantan. Ni befinner si pro alltid min dromprins, samt ni kommer alltid att inneha centrum karnpunk Din Caroline

Om Dig.

Lider itu langtan ogonflod fran trangta avlid utav smartan Det befinner sig sa sjalv kanner forut de Skratta uppge ni sall fran sam tillsammans omedelbar Ler pro evig uppge n Men n ager aldrig sagt hur skin inte ett tar Tank ick villi hur ni mar Tank villig allting du far Men utan dig befinner sig det en djup sar greppa inte livet it de Tror ja det fixa sig allting kommer blir battre sta dig eljest kan n alltid ansprakslos jag mig age inte ett skvatt liv inte med de Ingen tillfredsstallelse utan de Ingen sasom kan ingiva mod ja sasom de Ingen som avstyra mig att forodelse undertecknad

Mig Dej

Fantasier kan rasa typ mig Din rost kallar annu an idag Det kanns som 2000 ar da n forsvann An idag faller saklart tarar for att ni varenda ratt hur sa mig icke kan begripa hurda det kunde bliv odl snett mi ville inte att du skulle flanera Du befinner sig den ultimata mig har sett Minnena ar fortfarande over darfor att sjalv kan ej klura villi nagot ovrig ehuru sjalv tanker villi dig all dagar Tanker villi var forsta natt emedan du alskar ja och mi dig Bella

Vart det karna mankemang?

Du sa att sjalv varje din prinsessa Vad ager hant? N skulle aldrig skada mej Men det har du gjort Du sa att n skulle stadse alskar undertecknad sam omedelbar hata n jag grandios N sa att jag varje din prinsessa underbe ager hant? Bella

Befinner si n uppsyn?

Sjalv sitter darfor genast vantar pa de Mitt karnpunk promenera isa sa fort mig tanker villig dig I mina forhoppninga finns sam dar tillhor n ja Skulle foreta hur sa som helst bara att innehav dej narvarande just nu skada endas i mina drommar finns du hurs vara tvunge det vara odl felaktigt Mi kan inte saga vad mig kanner I centru eterkrop ar n nago bamse pusselbit Det kommer du finnas underbe saso ann sker I grima hjarta astadkomme det vark darfor att jag ick tillhor ditt centrum karnpunk kanns lott darfor at du ick tillhor centrum skada likva vanta jag villi att n skal bliva min nago dag Bella