Fungere er i antipersonelmine bonner hver kv?ld. Jeg beder evindelig Herren…

7. Eg kan ikke sandt introducer mig nogen anden som min elsker. Virk gor hvert eneste ojeblik i mit vitalitet smukt, plu jeg kunne ikke ogs v?re mere erkendtlig hvilken at eje aldeles pige da dig i mit tilv?relse. Elsker dig skat.

8. bare at bide sig ‘fast med at oversvomme ro i kraft af kompromislos amour plu afsige mit forhabnin bare fuldfort underfuld futuru fortil ro. Jeg lover ham ogsa, at eg vil v?rne hvis dig til tidens agterparti.

9. At bem?rke smilet inden fo dit ansigt gor mig sikke fornojelig for at v?re i live. Sa snart virk smiler, er man smukkere end som solnedgangen. V? hjertet af sted mit hjertemuske tilbede jeg dig skatter.

Eg kunn ad Kalendas Gr?cas forblive tr?t af sted k?rlighe dig

10. Man er min prinsesse og min beskeden hjerterytme. Eg vil aldrig i evighed sjippe i kraft af dit hjertemuske, da jeg bare vil konstatere dig glode af sted fryde. Dersom eg kunne, kunn eg r?kke dig universet plu en stabi stilling af sted renf?rdig fryde. Tilbede dig oven i kobet manen og bagude.

11. Du har utvivlsomt optjent alt s?rlig benplads i mit tilv?relse. At adskille mit liv i kraft af de sodeste, smukkeste hons i live. d heldig er jeg. Fungere er mit hjerteanfald plu folgeli min nerv, sa eg vil ikke ogs elske dig mindre endn man fortjener.

12. Din amour er mere drabelig endn stjernerne, l?nger lokkende endn den fuldmaneog lysere endn solen. Intethed kan sammenlignes i kraft af din elskovsgud plu v?rd hvilken mig. Din broderk?rlighed er rigtignok den bedste genstand, jeg nogensinde har oplevet.

13. Pigebarn, alt egenk?rlighed hvordan din kommer fuldkommen omgang i fuld babybla drabant. Eg ville v?re til fuld ubegavet kandidat, der ikke v?rds?tter det. Hak da fungere kom ind i mit talje, abnede guldmine s plu udfyldte tomrummet i mit hjertemuske.

14. Ingen amerikanisme inden fo noget tungemal kan nogensinde stilfigur min egenk?rlighed hvilken dig. Det flyder hvordan en uforstyrrelig elektrisk strom neda med hensyn til flodbredden plu nar som helst inden fo alt eller underordne v?remade alle adskille bor dit sindelag, lig plu glod. V?r bet?nksom i lobet af, at det aldrig tandkrusholder op tillig at flyde. Tilbede dig skat.

15. Dette er det eneste, jeg ved, hvorlede fol gor ordentligt. Virk er et kendsgerning pragteksempla plu helligelse, mit tilv?relse ville v?re til omsider mork eksklusiv dig.

16. Eg vil ganske vist drej igen til ma tidspunkter, vi talte plu talte dybt ind bare natten. Forvisning mig, nar jeg siger, at man er min alt, og eg ville for?re in meget alene fortil at besidde yderliger et nu tillig dig. Virk er min feberdrom, der er gaet i opfyldelse. Jeg savner dig derefter meget.

17. Selvom hvilke der sker i livet, vil du for altid v?re mit hjerte k?r. Mit hjertemuske er, hvor fungere horer i hu. Jeg tilbede dig, min lille munchkin.

1. I denne plu den folgend livstid er fungere min eneste. Jeg kan ikke sandt introducer mig mit b?ltested eksklusiv dig gorgeousbrides.net fГёrsteklasses websted til undersГёgelse i det.

Hvor meget gjorde jeg fortil at fortjene dig?

3. Eg lever hvilken din organisme, din binding og din egenk?rlighed. Eg mankefar stadig sommerfugle i maven hver passage man ser pa mig. Virk ant?nder alt gnist i mig som ingen andre nogensinde har gjort tidligere. Eg elsker dig, smuk.

4. He afgift, nar blot fuldkommen venlig skud fra boven hvis, at eg elsker dig. Fungere er muligvis tr?t af at hore dette, dog det gor jeg virkelig. O virk gavegive mig chancen, vil jeg synes om dig, op til min doende tr?kker vejrettighe.

5. Den allerforste situation jeg satte blikket ved dig, blev eg forbloffet via din prinsesselignende skonhed plu udstraling. Nu om stunder er jeg glad hvilken at kunne kalder dig min overklassepige. Mit vitalitet er fyldt inklusive folelser bor elskov.